WE MAKE, CREATE & REALIZE, YOUR VISUAL CREATIONS

Safe_Corona

Producten

Transparante dividers, Antibacteriële mondkapjes & stof, safe Routing & signing, custom made products, corona team projectmanagement & Advies, akoestische verbeteringen voor thuiswerken.

Door onze ervaring in textiel- en printtoepassingen hebben we diverse goede oplossingen om veiliger en prettiger te werken. Unieke custom made antibacteriële mondkapjes is hier een mooi voorbeeld van! 

Het is niet fijn om thuis te werken maar dit wordt pas echt erg als de akoestiek niet op orde is. Wij adviseren graag over de mogelijkheden, zie onze pagina akoestiek

Routing is belangrijk maar wel op een goede manier, geen stop en halt maar begeleiden en adviseren, dat werkt!  Oplossingen die duidelijk en zo comfortabel mogelijk zijn.

Braat Visual Creations heeft samenwerkingsverbanden met de beste leveranciers en bedrijven om voor u de juiste oplossing te bieden voor ieder budget. Wij denken graag met u mee!

SAY HELLO!

Meer informatie over onze corona proof producten en projecten? Neem dan nu contact met ons op: info@braatvisualcreations.nl | +31(0)40-2405500.

Mondkapjes – REUSeABLE !

Bio Katoen of polyester, antibacterieel en een zeer fijne pasvorm inclusief neusklem. Vanaf 50 stuks custom made inclusief GRATIS 3D design. Mogelijk met luxe verpakking.

info@braatvisualcreations.nl | +31(0)40-2405500.

Transparante dividers

Safe routing, op maat gemaakt en geheel naar eigen wens te ontwerpen. Door transparantie is reminder spake van opgesloten gevoel. Door gebruik van dit scherm is capaciteit verdubbeling mogelijk. Custom made? Geen probleem!

info@braatvisualcreations.nl  | +31(0)40-2405500.

Routing & signing 

Safe routing & signing, custom made en geheel naar eigen wens te ontwerpen. Tijdelijk geen lijmresten en anti-slip.

info@braatvisualcreations.nl | +31(0)40-2405500.

spatscherm / Safe distance divider

Vrijstaand en eventueel met print, zeer scherp geprijsd en snelle levering

info@braatvisualcreations.nl | +31(0)40-2405500.