WE MAKE, CREATE & REALIZE, YOUR VISUAL CREATIONS

AKOESTIEK

PRODUCTEN

AKOESTISCHE WANDDECORATIE & PANELEN, SOUND COLLECTORS, DESK DIVIDERS, GREEN DIVIDERS, PLAFOND ELEMENTEN, WORK- EN PHONEBOOTS … EN CUSTOM MADE UITDAGINGEN!

Last van hinderlijke galm op kantoor in uw winkel, restaurant of thuis? Wij adviseren en leveren akoestische oplossingen. Custom made akoestische producten, functionele eyecatchers! Een combinatie van high quality basismaterialen van de beste leveranciers. Wij complementeren waar nodig en realiseren in eigen beheer. Indien gewenst voeren wij vooraf een akoestische test uit, informeer naar de mogelijheden.

SAY HELLO!

Meer informatie over onze producten en projecten? Neem dan nu contact met ons op: info@braatvisualcreations.nl | +31(0)40-2405500.

NEW(S)! ACOUSTIC_LAsER_ART

AKOESTISCHE WANDDECORATIE, HANDGEMAAKT MET CUSTOM LASERCUTS EN HQ FOAM

ACOUSTIC_LASER_ART, een unieke en handgemaakte akoestische wanddecoratie eenvoudig plaatsbaar. Custom made te maken in diverse vormen, kleuren en lasercut afbeeldingen in combinatie met een high quality akoestische vulling. Wij denken graag creatief mee! Neem voor meer informatie contact met ons op!

NEW(S)! AKU_WOOD

AKOESTISCHE WANDDECORATIE & PANELEN, modern, tijdloos met een warme uitstraling. gemaakt van duurzame & gerecyclede materialen

Moderne wandpanelen/lamellen gemaakt van gerecycled plastic en duurzame bosbouw. AKU_WOOD voegt snel en eenvoudig een stijlvolle en moderne touch aan uw interieur toe of creëer een absoluut fijne akoestische omgeving met een extra akoestische uitbreiding.

In maar liefst 8 kleursamenstellingen geschikt voor aan de wand of het plafond. En er komen nog meer kleuren bij….

AKU_WOOD een kosteneffectieve design interieurtoepassing voor thuis, kantoor, conference ruimtes, winkels, hotels of andere grote publieke instellingen, wij adviseren en denken graag mee!

Wij bieden een totaalpakket van advies tot en met montage van AKU_WOOD. 

Download de AKU_WOOD brochure, en neem contact met ons op voor de actuele prijzen en advies:  info@braatvisualcreations.nl | +31(0)40-2405500.

een greep uit onze collectie akoestiek

AKOESTISCHE WANDDECORATIE & PANELEN, SOUND COLLECTORS, DESK DIVIDERS, GREEN DIVIDERS, PLAFOND ELEMENTEN, WORK- EN PHONEBOOTS ….. EN CUSTOM MADE UITDAGINGEN!

AKOESTISCHE WANDDECORATIE & PANELEN

Verbeter de akoestiek in het interieur met akoestische wanddecoratie- en panelen. Hinderlijke nagalm en geluidsoverlast wordt aanzienlijk verminderd en een aangenaam akoestisch klimaat is gecreëerd.  

Denk hierbij aan een Visual Frame Acoustisc, een custom made akoestisch wandpaneel. Een aluminium frame opgevuld met akoestische materialen en afgewerkt met een verwisselbaar textieldoek. Wij werken met diverse textieldoeken van custom made printbare textielsoorten of luxe design interieurstoffen. Afhankelijk van de ruimte, interieurstijl en de gewenste akoestische verbetering geven wij u graag custom made advies. Het is mogelijk om uw ruimte vooraf door ons akoestisch te laten testen.

Een Visual Frame Acoustics blenden in uw interieur gedeeltelijk of wandvullend? Liever een eyecatchend design? Of maak gebruik van uw marketingcommunicatieuitingen……het is allemaal mogelijk. Afmetingen, design, framekleuren en visuals custom made, daarin adviseren wij u graag en denken mee, van ontwikkeling tot en met montage.

Buiten de Visual Frame Acoustics bieden wij meer akoestiek verbeterende wand- en paneelproducten aan waaronder PETVILT, AKU_WOOD, ACOUSTIC_LASER_ART en overige custom made specials en uitdagingen! 

PLAFOND ELEMENTEN

Akoestische plafondelementen zijn een zeer aangename toevoeging om de akoestiek in een ruimte te verbeteren. Denk aan ruimtes waar geen mogelijkheden zijn om de wanden te bekleden of om met meer akoestische middelen te werken.

Wij denken in custom made oplossingen en waar gewenst combineren wij dit met een dosis creativiteit om de look & feel van de ruimte stylish te verantwoorden.

Een aantal producten waar wij in de basis voor akoestische plafondoplossingen mee werken zijn akoestische cubes en scones, visual SKY frames en master SKY panelen. Deze kunnen wij buiten de standaard basiskleuren en uitvoeringen naar wens in diverse kleuren en samenstellingen uitvoeren. Interesse in de mogelijkheden? Wij horen het graag!

 

work- en phoneboot

Een custom made work- of phoneboot, de mogelijkheid om in een gedeeltijk of geheel afgesloten cabine geconcentreerd en ongehinderd te werken en te bellen alleen of met meerdere personen. Meer informatie? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

divider

Een akoestische room- of deskdivider is zowel een visuele als akoestische afscheiding. Creëer een fijne werkplek en verhoog de concentratrie door het verminderen van akoestische en visuele prikkels door het plaatsen van dividers.

Dividers zijn er in diverse uitvoeringen, mogelijk in kastvorm, vrijstaande verrijdbare panelen, deskdividers en overige mogelijkheden custom made.

 

sound collector

Een Sound Collector is geluidsabsorberend, vrijstaand, lichtgewicht en hierdoor makkelijk te verplaatsen. Custom made te stofferen in diverse kleurstellingen. In zuil of langwerpige vorm en de mogelijkheid de bovenzijde uit te voeren voor beplanting of andere toepassingen.